Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Berita Terkini

Thursday, April 12, 2012

Lelongan Fesyen Berjenama


Atas landasan kerja amal dan bagi membantu mereka yang memerlukan, dua nama yang cukup sinonim dalam dunia fesyen dan hiburan tempatan, Datuk Faridah Hashim dan Elyna Effendi mengambil kesempatan menganjurkan karnival bazaar amal pada 15 April ini.

Cukup istimewa lagi tersendiri, karnival yang akan diadakan di The Strand, Kota Damansara itu memberi peluang kepada orang ramai mendapatkan helaian fesyen dari jenama mewah seperti Kenzo, Prada, Dior, Celine, Tods dan Ralph Lauren dengan harga serendah RM5.

Lebih menarik juga, dengan jualan pakaian lelaki serta wanita dari butik The Emperor's New Clothes, Maizen, Kaseh, Trigelle serta barangan hiasan rumah seperti bakul, bingkai gambar serta lukisan akan turut dijual di karnival berkenaan.

Malah keuntungan daripada hasil jualan karnival berkenaan akan disalurkan seratus-peratus ke tiga rumah kebajikan terpilih iaitu Asrama Anak-anak Yatim Uayasan Hikmah, Gopeng Perak, Yayasan Chow Kit dan KIWANIS.

Hasrat murni ini adalah idea serta inspirasi gandingan ibu dan anak, Datuk Faridah dan Elyna yang sebelum ini pernah menganjurkan jualan amal ini di kediaman mereka.

Atas sambutan yang sungguh menggalakkan daripada teman-teman terdekat, kedua-dua figura prominent itu berasa gembira kerana hasrat untuk meneruskan niat murni itu dapat direalisasikan dalam skala yang lebih besar dengan penganjuran karnival berkenaan.

Lebih bermakna lagi dengan adanya sokongan daripada golongan selebriti seperti pasangan suami isteri popular Que Haidar dan Linda Jasmine serta Jeslina Hashim yang turut padang ke karnival berkenaan.

Tidak ketinggalan Pelakon Filem Wanita Popular Anugerah Bintang Popular Berita harian 2011, Maya Karin yang akan menyumbangkan barangan peribadi beliau untuk dijual bagi menyahut niat murni anjuran bersama Datuk Faridah dan Elyna.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...