Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Berita Terkini

Wednesday, February 2, 2011

Anak Rohana Jalil Jelas Hubungan Cinta Yusry (KRU)


Pelakon baru Syakila Nisha Jahangir Khan,19, atau Kyla Fairy yang juga anak penyanyi Rohana Jalil menjelaskan hubungan yang terjalin di antara dia dengan Yusry (KRU) hanyalah sekadar kawan semata-mata dan tidak lebih dari itu.

Dia turut menganggap gosip bercinta dengan pengarah muda Yusry Abdul Halim sebagai dugaan pertama melangkah ke dunia seni.

“Saya tidak tahu bagaimana gosip ini boleh timbul, hubungan kami hanya sekadar kawan sahaja.

“Bagi saya gosip ini adalah dugaan bagi saya apabila bergelar artis. Kalau saya menafikan, mereka tetap akan bercakap juga, lebih baik saya biarkan sahaja,”

Bagaimanapun menurut Kyla, dia tidak mahu khabar angin tersebut membuatkannya dikenali sebagai artis kontroversi berbanding bakat yang ada.

“Sebagai orang baru dalam industri ini kalau boleh saya tidak mahu dikaitkan dengan gosip cinta melebihi kerjaya.

“Ramai yang tidak mengenali siapa saya tetapi sudah mendengar pelbagai cerita tentang saya,” ujarnya.

Ketika ditanya kelebihan Yusry pada pandangan matanya, Kyra memberitahu jejaka tersebut merupakan seorang yang terperinci dalam setiap kerja yang dilakukan.

“Sebagai pengarah dalam filem pertama saya berjudul Karak, Yusry seorang pengarah yang sangat teliti. Dia tidak garang tetapi sentiasa mahukan yang terbaik dalam setiap sentuhan karyanya,” katanya.

Manakala dari segi peribadi, Kyla mengakui Yusry merupakan seorang lelaki yang sangat merendah diri.

“Bagi saya dia seorang lelaki yang kelakar walaupun nampak seperti pendiam,” katanya.

google: Kyla Fairy facebook, Kyla Fairy twitter, gambar terkini Kyla Fairy, gambar seksi Kyla Fairy, gambar Kyla Fairy dan kekasih, buah hati Kyla Fairy, gambar Kyla Fairy dan yusry, Kyla Fairy dan yusry bercinta, skandal Kyla Fairy, gosip Kyla Fairy, drama terbaru Kyla Fairy

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...