Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Berita Terkini

Tuesday, February 1, 2011

Mila Takut Hilang Populariti


Kilauan bakatnya masih kelihatan biarpun kini sudah terlalu ramai bakat baru hadir memeriahkan gelanggang muzik di Malaysia ini.

Biarpun status popularitinya berada di paras stabil sahaja, namun ia cukup membanggakan gadis ini, kerana sekurang-kurangnya jenama Mila Jirin masih lekat di ingatan peminat-peminat seni.

Melahirkan album terbaru berjudul,Mila Jirin, Mila membuktikan dia bukan seperti kebanyakkan produk Akademi Fantasia (AF) yang lain, yang hanya popular sebentar dan kemudiannya sepi di bawa waktu.

Bertanyakan Mila, tentang strateginya untuk terus kekal di dalam industri ini, jelas Mila, AF hanyalah batu loncatan untuk dia hadir dalam dunia seni ini, dan kejayaan lainnya adalah atas usaha dan kegigihannya merebut peluang yang ada.

"Sebenarnya terpulang pada artis AF itu sendiri sama ada mereka hanya mahu popular sekejap sahaja ataupun perlu berusaha sepenuhnya untuk mengekalkan nama mereka dalam industri ini.

"AF adalah tapak untuk mereka masuk kedalam dunia hiburan ini, jika mahu terus kekal diingati, mereka perlu sentiasa beringat, jangan terlalu taksud dengan populariti yang mereka dapat sewaktu mula-mula menang, dan sebaiknya mereka mempunyai perancangan sendiri untuk terus berjaya.

"Dulu masa awal-awal menjadi juara, saya tak nafikan nama kita boleh meningkat naik dengan cepat, tapi jika tak di jaga dengan betul dan tidak keluar dengan apa-apa produk, peminat semakin lupa dan kita sendiri yang rugi.

"Bila saya berusaha sendiri mengeluarkan album dan mengumpulkan lagu tanpa bantuan syarikat label, ia memang susah dan jika tidak kuat, kita boleh berputus asa. Dari situ, saya mula menghargai apa yang telah diberikan pada saya sebelum ini.

"Memang saya takut jika populariti semakin berkurangan, kerana ini mata pencarian saya dan ini juga kerjaya saya, jadi sya perlu berkerja keras untuk meletakkan nama saya di paras yang sepatutnya,"jelas Mila.


google: Mila facebook, Mila twitter, Mila biodata, gambar terkini Mila, album baru Mila, gambar seksi Mila, mp3 Mila, lagu baru Mila, skandal Mila, video clip Mila, gosip mila, mila keluar album baru, mila jirin album baru

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...