Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Berita Terkini

Saturday, December 11, 2010

Zaquan Puji Badan Ayu Semakin Langsing


Selepas menjalani rawatan badan dan muka di pusat kecantikan AsterSpring, ramai yang menegur perubahan wajah dan bentuk badan aktres Ayu Raudhah.

Selain rakan dan ahli keluarga terdekat, tunangnya, Mohd Zaquan Adha Abdul Radzak turut memuji bentuk badan Ayu yang lebih langsing berbanding sebelum ini.

Bukan itu sahaja, pemain bola sepak kebangsaan dari Negeri Sembilan itu juga memuji wajah Ayu yang lebih berseri pada hari pertama dia membuat rawatan di pusat kecantikan yang mempunyai cawangan di Bangsar itu.

Pelakon drama dan filem Nur Kasih ini dipelawa untuk menjadi rakan AsterSpring pada November lalu dan mengikuti program rawatan muka dan badan Beautiful Bride dalam tempoh setahun.

Adik kepada aktres Rozita Che Wan ini membuat rawatan sebagai persediaan sebelum menempuhi majlis pernikahannya yang akan berlangsung pada 20 Januari depan.

Majlis pernikahan akan berlangsung di rumah pengantin perempuan di Taman PKNK, Alor Setar Kedah manakala majlis resepsi pula akan berlangsung sehari selepas itu di lokasi yang sama.

Sementara majlis sambut menantu (sebelah lelaki) dijangka berlangsung pada 29 Januari 2011 di Seremban, Negeri Sembilan.


Pasangan itu secara rasmi bertunang pada 17 Oktober lalu dalam satu majlis merisik di rumah keluarga Ayu di Subang Jaya, Selangor.

“Saya diberitahu oleh perunding AsterSpring bahawa saya mempunyai kulit kering dan mencadangkan supaya saya mendapatkan rawatan Balancing Facial sebelum melakukan rawatan melembap dan menyegarkan muka serta menggunakan beberapa produk Dermalogica.

“Sementara rawatan badan kegemaran saya adalah Burn & Break Fat dan Drain & Detoxify dalam program Healthy Body Therapies,” kata aktres jelita ini yang sedang menjalani penggambaran filem Untuk Tiga Hari.


Selain Ayu, aktres Raja Farah yang telah selamat diijabkabulkan pada 12 November lalu dengan Megat Bashirun Qhuyum Datuk Zakaria turut terpilih untuk mengikuti program ini selama setahun.

AsterSpring melancarkan pakej tersebut di AsterSpring Suria KLCC, Khamis.

google: Ayu Raudhah facebook, Ayu Raudhah biodata, gambar terbaru Ayu Raudhah, gambar seksi Ayu Raudhah, Ayu Raudhah artis seksi, Ayu Raudhah artis panas, Ayu Raudhah wanita idaman, Ayu Raudhah nak kahwin, Ayu Raudhah memang seksi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...