Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Berita Terkini

Sunday, December 12, 2010

Benarkan ini Elyana - Menari seksi & menggoda (Video)Mungkin pelanduk 2 serupa. Video berdurasi 2:59 ini telah tersebar di laman youtube baru-baru ini, memang mengejutkan kerana Elyana rupanya amat berani beraksi tarian seksi, sampai dedah-dedah tali bra dan seluar.

Elyana, yang popular dengan lagu Kalis Rindu baru sahaja melangsungkan perkahwinan baru-baru ini mungkin tidak menyedari, video yang sepatut’nya menjadi tontonan peribadi telah diupload secara senyap oleh empunya kamera, mungkin juga rakan rapat. Walaupun bukan gambar lucah, sedikit sebanyak video tarian nakal ini bisa mengegarkan iman sesetengah penonton.

Hebat juga goyangan pinggul Elyana, selingan dengan selakan baju dan aksi-aksi dedah yang mengetarkan jiwa selepas ini..

google: Elyana facebook, Elyana beraksi, Elyana artis seksi, Elyana video seksi, Elyana menari seksi, Elyana menari menggoda, Elyana erotic dance, Elyana dance maut, Elyana artis panas, skandal terbaru Elyana, Elyana menari nampak pusat, Elyana memang seksi menari, Elyana joget seksi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...