Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Berita Terkini

Wednesday, December 15, 2010

Respon Elyana Berkenaan Video Gadis Miripnya Menari Seksi, Mengoda


Tarian erotik & seksi yang kecoh tersebar telah pun mendapat perhatian Elyana & sedikit pengumuman rasmi di blog Elyana berkenaan penafian gadis dalam video tersebut adalah diri’nya. Tonton link asal.

"Adalah dimaklumkan bahawa perempuan yang mirip Elyana dalam video yang anda tonton adalah BUKAN Elyana. Diharap semua tidak ada salah faham dalam kepala tu. Memang 100% bukan. Perkara ni dah di-confirm-kan sendiri oleh tuan punya badan.

Kepada ElyanaLovers semua, kalau ada sesapa tanya, betul ke Elyana dalam video tu, korang just jawab, “NO!”. Sekali lagi, memang BUKAN Elyana. Bukan kami menyangkalnya tetapi ianya fakta, bukan Elyana.. Samada Elyana yang dulu @ sekarang, memang bukan k.

Harap semua sedia maklum, dan terima kasih atas sokongan korang semua selama ini. Elyana loves you guys"


Tak sangka, ada juga orang yang mirip lebih 90% dengan Elyana, maksud kami Elyana bersaiz 2 tahun lepas. Semua persoalan sudah terjawab, gadis tersebut bukan Elyana seperti dakwaan diri’nya, anda yang tonton nilaikan sendiri.google: Elyana facebook, Elyana menari seksi, Elyana artis seksi, gambar seksi Elyana, gambar terbaru Elyana

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...