Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Berita Terkini

Sunday, January 2, 2011

Azlan (The Typewritter) Kini Bergelar Suami


Dengan sekali lafaz, vokalis kumpulan Azlan And the Typewritter, Norazlan Rosle atau Lan, 28, sah bergelar suami kepada Normala Hassan, 28, pukul 10 pagi, Sabtu, di Surau Al-Munir, Batu 14, Hulu Langat.

Pengantin perempuan menerima mas kahwin RM300 dan wang hantaran RM11,700, sebagai simbolik tarikh lahir Normala iaitu pada 7 November 1982.

Pasangan yang mengenakan pakaian bewarna krim sedondon itu turut menerima dulang hantaran sebanyak lapan berbalas dengan lapan.

Lan dan Normala pada majlis pertunangannya pada Julai 2009.

Menurut Lan, dia lega dengan kelancaran majlis yang dibuat setelah menunda perkahwinan yang sepatutnya diadakan pada November tahun lalu.

"Apabila tarikh pertama yang dirancang tidak menjadi, kami telah menetapkan tarikh baru iaitu hari ini. Itupun saya agak tergesa-gesa kerana sibuk dengan kerjaya nyanyian.

"Jadi, bila dah kahwin, senang sikit dan hati pun dah lega. Selepas ini saya akan kembali sibuk dengan persembahan nyanyian. Mungkin kami akan mula fikirkan tentang mendapatkan anak pada tahun depan.

"Setakat ini, kami merancang untuk mendapat seramai tiga orang anak," katanya yang masih tidak tahu lokasi percutian bulan madu mereka.

Majlis resepsi yang berkonsepkan perkahwinan dalam taman diadakan secara sederhana di Taman Pudu Ulu, Cheras.

Lan dan Normala telah bertunang pada Julai 2009 dan sepatutnya mereka dijadualkan bernikah pada November 2010. Disebabkan penundaan itu, Lan dikhabarkan dia kononnya sudah putus tunang.


google: lan facebook, Lan the Typewritter bernikah, Lan the Typewritter jadi suami orang, gambar terbaru lan, skandal terbaru lan, gambar perkahwinan Lan the Typewritter

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...