Pakej Fotografi Bajonz Jambul

Followers

Berita Terkini

Tuesday, January 4, 2011

Datuk Ismadi Mengaku Taja Yasmin Khanif Untuk Hidup Mewah


Yasmin Khanif, wanita yang pernah merelakan gelaran jalang untuk dirinya semalam muncul dalam Pancaindera menafikan bahawa dirinya ditaja. Kami rasa anda semua tahu yang si Yasmin Khanif ini tak sepopular mana pun. Filem Jalang lakonan dia pun tak berapa nak hot sangat. Tapi kami tetap mahu ceritakan kontroversi taja menaja ini.

Selama ini Yasmin menafikan yang gaya hidup mewahnya adalah kerana hidupnya ditaja. Katanya memang ada seorang Datuk yang menaja modal awal filem Cempaka terbitan filemmnya. Tapi kata Yasmin, hubungan dia dan Datuk tersebut sekadar teman biasa sahaja.

Tetapi semalam di Pancaindera, muncul Datuk Ismadi yang mengakui bahawa dia menaja cara hidup mewah Yasmin Khanif. Kata Datuk Ismadi, dia bukan sahaja memberikan modal sebanyak RM200,000 untuk filem Cempaka terbitan syarikat Yasmin, tetapi turut menaja kereta dan rumah Yasmin. Banyak jugak duit Datuk ini rupanya.


Tapi jangan ingat Datuk Ismadi buat semua itu buta-buta sahaja. Semuanya dilakukan kerana cinta dan Yasmin sudah pun berjanji akan bertunang dengan Datuk Ismadi Disember lalu dan seterusnya bernikah pada Mac 2011. Anak sulung Datuk Ismadi turut menganggap ayahnya sebagai ‘suami angkat’ kepada selebriti sensasi itu. Atas isu ini, Datuk Ismadi meminta Yasmin Khanif membuat kenyataan maaf terbuka kepada beliau atau saman malu sebanyak RM5 juta bakal menyusul.


google: Yasmin Khanif facebook, Yasmin Khanif seksi, Yasmin artis seksi, Yasmin pasang sugar daddy, Yasmin ada sugar daddy, gosip terbaru Yasmin, skandal terbaru Yasmin, Yasmin berpakaian seksi, gambar seksi Yasmin, yasmin ditaja datuk

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...